Afvalprogramma.

Afvallen met de Milon Cirkel

Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? En weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen? Met de Milon Cirkel bij HappyFit 35 in Ureterp hoef je slechts 1 keer per 5 dagen 35 minuten te trainen, en behaal je maximale resultaten!

Afvallen op een gezond manier

We willen allemaal gezond en fit blijven. Toch is dit niet altijd even makkelijk. Dat ligt voor een groot deel aan de inrichting van onze maatschappij: we werken op een kantoor, reizen met de auto van A naar B en thuis is er altijd die heerlijke, comfortabele bank waar we lekker op kunnen ontspannen. Tussen de bedrijven door moet je ook nog aan je gezondheid werken: dat schiet er natuurlijk snel bij in! Je hebt immers geen zeeën van tijd en door een gebrek aan beweging kun je zomaar ontdekken dat je een paar kilo’s te zwaar geworden bent. Met de Milon Cirkel kun je op een gezonde, effectieve manier afvallen.

Hoe kan ik snel afvallen met de Milon Cirkel?

Elke methode die belooft dat je snel en zonder moeite kunt afvallen is waarschijnlijk niet waar. Afvallen kost altijd inspanning, maar dat wil niet zeggen dat het daarom ook altijd moeilijk of vervelend moet zijn. Met de Milon Cirkel kun je op een snelle, leuke en vooral heel eenvoudige manier afvallen. Deze ‘cirkel’ van toestellen past zich automatisch aan op jouw lichaam en trainingsprogramma. Hiervoor gebruik je een chip, waar jouw persoonlijke gegevens op geladen staan. In slechts 35 minuten is je workout compleet. Doordat je steeds 1 minuut op krachttoestellen zit en 4 minuten op cardiotoestellen, heb je geen tijd om je te vervelen.

Trainen met de Milon Cirkel zorgt voor:

    Veel afwisseling

   Snelle resultaten

   Veilige training

Gratis proefperiode van 14 dagen

Met Milon Cirkel wordt het een koud kunstje om weer fit te worden, en het is nog leuk ook! Wil jij graag afvallen met behulp van deze nieuwe manier van fitnessen? Meld je aan voor een gratis proefperiode bij HappyFit 35 in Ureterp. Vul het formulier in en laat je gegevens achter, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van HappyFit 35 bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij HappyFit 35 in Ureterp hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband met chip zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw persoonlijke doel

  Bij HappyFit 35 kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

  Doe de gratis fittest!
  logo-ico