Over ons

HappyFit 35, het alternatief voor de sportschool. HappyFit35 biedt een nieuwe manier van fitness in Ureterp en omgeving, de Milon cirkel! Het alternatief voor de normale sportschool. Met de Milon Cirkel behaal je resultaat met slechts 1 keer in de 5 dagen 35 minuten trainen. Bewegen en fit zijn wordt weer leuk. Bij HappyFit35 in Ureterp kun je verantwoord onder begeleiding werken aan een gezond en vitaal leven.
HappyFit35 is geschikt voor iedereen die graag wil bewegen en fit wil zijn, maar weinig tijd heeft, geen zin heeft in grote sportscholen en die behoefte heeft aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Bij HappyFit 35 werken we aan een goede leefstijl en trainen we met een smile! Bewegen is goed voor de fysieke en mentale gesteldheid. Bewegen maakt het stofje endorfine aan, oftewel het gelukshormoon. Daarom niet alleen Fit maar ook Happy!

Gratis proefperiode van 14 dagen

Kom trainen met de Milon Cirkel bij HappyFit 35 tijdens een gratis proefperiode en ontdek of deze vorm van fitnessen bij jou past. Laat je gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van HappyFit 35 bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij HappyFit 35 in Ureterp hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband met chip zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw persoonlijke doel

  Bij HappyFit 35 kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

  Doe de gratis fittest!
  logo-ico