Milon Cirkel.

Milon Cirkel

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van HappyFit 35 bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen! Vaker trainen mag natuurlijk ook. Prettig is dat je altijd bij ons terecht kunt, nooit hoeft te wachten op toestellen en door professionele coaches wordt begeleid. Zo train je snel en effectief!

Altijd persoonlijke begeleiding

Wanneer je traint met de Milon Cirkel, heb je geen tijd om je te vervelen! Je wisselt steeds 1 minuut trainen op een krachttoestel af met 4 minuten trainen op een cardiotoestel. In slechts 35 minuten gebruik je alle fitnesstoestellen en heb jij jouw workout voltooid! Natuurlijk train je bij HappyFit35 onder professionele begeleiding. Zo is er altijd minimaal één coach aanwezig om je te begeleiden. Ook jouw virtuele coach, het display, geeft je aanwijzingen zodat je de juiste beweging maakt op het juiste tempo.

Waarom trainen met de Milon Cirkel?

Bij HappyFit 35 geven wij je vijf redenen om vandaag nog te starten met de Milon Cirkel:

  30% meer resultaat dan een reguliere fitnesstraining

  Slechts 2 keer per week, 35 minuten trainen

  Maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel

  Professionele begeleiding door Milon-coaches

  Toestel volledig aangepast op jouw lichaam

Milon-app

Bekijk je trainingsgegevens en resultaten altijd én overal met de Milon-app op je telefoon. Bekijk bijvoorbeeld je workout-plan en of je alle oefeningen correct uitvoert, bekijk je prestaties en vergelijk je training prestaties met anderen. Meer weten over de app? En waar je die kunt downloaden? Je Milon-coach vertelt je er graag meer over.

Milonizer

Alle toestellen ingesteld in 5 seconden. Goed trainen is een kwestie van de juiste instelling, de juiste instelling is een kwestie van 5 seconden met de Milonizer. De Milonizer is een unieke bodyscan die ervoor zorgt dat de Milon Trainer de Milon Cirkel toestellen binnen 5 seconden perfect instelt voor degene die erop gaat trainen. de Innovatieve Milonizer is de perfecte aanvulling op het Milon Cirkel concept: simpel, veilig en effectief. Slechts een visuele check en de juiste bepaling van de weerstand is voldoende om leden optimaal te laten trainen.

Gratis proefperiode van 14 dagen

Kom trainen met de Milon Cirkel bij HappyFit 35 tijdens een gratis proefperiode en ontdek of deze vorm van fitnessen bij jou past. Laat je gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van HappyFit 35 bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij HappyFit 35 in Ureterp hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband met chip zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw persoonlijke doel

  Bij HappyFit 35 kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

  Doe de gratis fittest!
  logo-ico