Senioren Fitness.

 

Door te blijven bewegen en te luisteren naar je lichaam kun je optimaal genieten van jouw oude dag. En hiervoor hoef je echt niet te zwoegen met zware gewichten: senioren fitness bij HappyFit 35 draait om bewegen, plezier en vitaliteit!

Gezond en vitaal ouder worden

Fitness dient verschillende doelen. Als je als bodybuilder in de sportschool aan het trainen bent, dan ben je vooral bezig om spiermassa te kweken. Een hardloper werkt juist aan de conditie en iemand die een paar kilo’s teveel heeft, die wil graag via het sporten afvallen. Ouderen hebben ook een eigen doel waarom zij in de sportschool zijn. Het draait bij senioren fitness om:

 • Gezondheid
 • Vitaliteit
 • Plezier
 • Sociaal contact
 • Prettig ouder worden

Bewegen is goed voor het lichaam en daarmee ook goed voor de geest. Door te blijven bewegen zit je lekker in je vel en dat is precies waarom fitness voor ouderen zo belangrijk is. Sporten voor ouderen is van wezenlijk belang om er voor te zorgen dat men op zijn of haar oude dag ook nog optimaal van het leven kan genieten. Doordat je de Milon Cirkel samen met anderen kunt doen en na afloop gezamenlijk een kopje koffie kunt drinken draagt het ook bij aan het hebben van sociale contacten.

Sporten met de Milon Cirkel

Senioren fitness met de Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basisconditie en -kracht op te bouwen. Ook als je last hebt van allerhande kwaaltjes (zere schouders, slechte knieën, zwakke botten en weinig uithoudingsvermogen)is juist de Milon een veilige manier op weer conditie en kracht op te bouwen.  De toestellen passen zich automatisch aan op jouw lichaam en trainingsprogramma. Je hoeft dus niet zelf van alles in te stellen. Je gebruikt een chip met jouw gegevens en elk apparaat weet meteen wat er moet gebeuren.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefweek senioren fitness bij HappyFit 35. Laat je gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van HappyFit 35 bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij HappyFit 35 in Ureterp hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband met chip zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw persoonlijke doel

  Bij HappyFit 35 kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

  Doe de gratis fittest!
  logo-ico