Bedrijfsfitness.

 

Bedrijfsfitness wordt steeds meer een begrip in Nederland. Gezonde werknemers presteren beter en gaan met meer plezier aan het werk. Bij HappyFit 35 kunnen jouw werknemers in slechts 35 minuten per 5 dagen fitter worden. Ontdek onze abonnementen voor bedrijven!

Waarom bedrijfsfitness aanbieden?

Het is een doel op zich om gezond te zijn en te blijven. Elk individu is erbij gebaat wanneer hij of zij zich fit voelt. Natuurlijk zijn er altijd drempels waar je overheen moet stappen, voordat je daadwerkelijk aan je gezondheid gaat werken. Als werkgever kun je die drempels verlagen. Door bedrijfsfitness aan te bieden aan de werknemers, creëer je een gezond klimaat op de werkvloer. Dit is niet alleen goed voor de werknemers, maar ook voor de werkgevers. Een gezonde, fitte werknemer gaat met veel meer plezier aan het werk! Bovendien is bewezen dat gezonde werknemers een betere concentratie hebben, waardoor ze beter presteren.

Fitnessen met de Milon Cirkel

Je kunt bedrijfsfitness op een verschillende  manieren binnen je organisatie introduceren. Zo zou je een fitnessruimte kunnen inrichten in het kantoorpand. Niet iedere organisatie heeft hier echter de ruimte voor. Een tweede optie is daarom het aanbieden van een abonnement met korting. Werknemers kunnen dan zelf naar een sportschool in de buurt gaan. Met een bedrijfsabonnement bij HappyFit 35 kunnen je werknemers voordelig gebruik maken van de Milon Cirkel. Deze fitnessmethode is ideaal voor werknemers die een druk bestaan leiden, omdat je met de Milon Cirkel slechts 35 minuten per sessie kwijt bent.

Voordelen van bedrijfsfitness bij HappyFit 35

✓ Voordelig sporten voor het hele bedrijf

✓ Complete training met de Milon Cirkel in slechts 35 min

✓ Goede, persoonlijke  begeleiding

 

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

HappyFit35 is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeelte gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nlen tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Bedrijfsfitness Nederland

Postadres          Postbus 842, 8440 AV Heerenveen

Telefoon            0513 – 633 111

Fax                   0513 – 636 050

Email                info@bfnl.nl

Internet             www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd geworden wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Aarzel niet, maar stel je vraag! Neem contact met ons op via onderstaand formulier.
  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van HappyFit 35 bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Afvallen
  fixed-col-3-img1

  Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij HappyFit 35 in Ureterp hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

  LEES MEER
  Individuele begeleiding
  fixed-col-3-img1

  Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband met chip zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

  LEES MEER

  Jouw persoonlijke doel

  Bij HappyFit 35 kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

  Doe de gratis fittest!
  logo-ico