Voeding

Het succesvolle leefstijlprogramma van HappyFit35

Geen dieet maar een gezonde leefstijl!

Naast bewegen werken aan een gezonde leefstijl? Daarbij helpen wij jou! Wij werken volgens het slimmer afvallen programma van Body Support. Samen met onze eigen leefstijlcoach ga je aan de slag: of je nu wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk.

Het slimmer afvallen programma is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn voedingsadviezen individueel.

Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen etc. Iedere week krijg je een eetschema dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Wegen

Bij HappyFit35 werken we met de modernste apparatuur ook wat betreft een goede lichaamsmeting. De ACCUNIQ weegschaal maakt gebruik van bewezen BIA (Bio-elektrische Impedantie Analyses). Onder andere spiermassa, lichaamsvet en lichaamswater worden gemeten door slechts 1 scan van maximaal 60 seconden.

Voor wie is het slimmer afvallen programma

“slimmer afvallen” is jouw programma als je echt wat gewicht kwijt wilt. Het past bij jou als je er genoeg van hebt om heen en weer geslingerd te worden.

Waar we voor staan

  • Blijvende resultaten
  • Optimale stofwisseling
  • Grotere weerstand
  • Sneller herstel
  • Meer energie
  • Een nieuwe ‘Life Style’
Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van HappyFit 35 bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Afvallen
fixed-col-3-img1

Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij HappyFit 35 in Ureterp hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Individuele begeleiding
fixed-col-3-img1

Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband met chip zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

LEES MEER

Jouw persoonlijke doel

Bij HappyFit 35 kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest!
logo-ico