NIEUWS.

27 OKTOBER, 2021

De ervaringen van Henk Jan Hofman met Slimmer afvallen.

Henk Jan Hofman verteld over zijn 12 weken traject 'Slimmer afvallen' bij HappyFit35: Vaak, zeg maar altijd at ik teveel zonder daar bewust van te zijn. Ongemerkt ging dat. Met als gevolg dat ik rond de 10 kilo overgewicht had. Via een collega van mijn vrouw die al bij HappyFi35 lid was kreeg ik de eerste informatie. Eind juni had ik in Ureterp mijn 1ste afspraak en ben vervolgens 1 juli gestart met het programma. Doordat ik best veel sport: zwemmen, Atb en wandelen hebben ik geen gebruik gemaakt bij HappyFit35 om daar te sporten. In de loop der jaren heb ik best veel diëten geprobeerd maar uiteindelijk was dat op termijn nooit het gewenste resultaat. Met Body Support ligt dat geheel anders, door de uitgebreide menu’s en de keuzevrijheid heb ik de 3 maanden nooit het gevoel gehad dat ik aan het lijnen was. De keukenweegschaal was in de 3 maanden essentieel en dat is iets wat ik nog dagelijks gebruik. Nu ik dit half oktober schrijf voel ik mij geweldig en ben nog steeds op het gewicht wat ik graag wilde.  Soms met een verjaardag of een etentje geniet ik van de extra’s om vervolgens de volgende dag weer terug te schakelen naar mijn Body Support patroon. Terug kijkend, ben ik blij de stap in juni gemaakt te hebben en eindelijk het gewicht te hebben wat bij mij hoort. HappyFit35/ Body Support ik kan het alleen maar aanraden.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van HappyFit 35 bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Afvallen
fixed-col-3-img1

Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij HappyFit 35 in Ureterp hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Individuele begeleiding
fixed-col-3-img1

Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband met chip zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

LEES MEER

Jouw persoonlijke doel

Bij HappyFit 35 kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest!
logo-ico